In 2008 is Callens, Pirenne, Theunissen & C° toegetreden tot Crowe Horwath International,  wereldwijd één van de 10 grootste netwerken van audit- en accountancykantoren. De organisatie telt meer dan 140 onafhankelijke accountancy- en adviesbureaus met 750 kantoren en 33,000 professionals in meer dan 100 landen.

 

Leiderschap

Ieder lid van Crowe Global bekleedt een leidende rol binnen zijn eigen regio en werkt met lokale experts die de lokale wetgeving uitstekend beheersen. Aldus biedt de organisatie een optimale ondersteuning voor klanten die een joint venture of uitbreiding plannen in het buitenland.

 

Kwaliteit en professionele dienstverlening

Ieder lid van Crowe Global onderscheidt zich door een hoog niveau van professionalisme (audit, fiscaliteit, risicobeheer en adviesverlening). Er werden gestandaardiseerde procedures voor internationale projecten uitgewerkt.

 

Internationale kracht

De werkzaamheden worden mede gecoördineerd door Regional Executives, welke verantwoordelijk zijn voor een specifieke regio (Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA), Zuidoost-Azië en Noord- en Zuid-Amerika). Een centrale plaats in de strategische en operationele werking van het netwerk wordt ingenomen door de zogenaamde Key Economic Centers. Hierdoor worden ook kleinere internationale organisaties professioneel en vlot bediend binnen ons netwerk.